Hagyományos adventi vásár újra

Írta: Super User. Beküldve: Uncategorised

A Nagycsaládosok Nógrádsápi Egyesülete idén is megtartja a hagyományos adventi vásárát!

Az első vásári nap 2017.12.02. délelőtt.

Második vásári napunk 2017.12.09. délelőtt.

A képek ízelítők az idei vásárfiákból!

Mindenkit nagy szeretettel várunk!

LEADER 2013 pályázat

Írta: Super User. Beküldve: Blog

2013-ban egyesületünk eszközparkunk bővítésére pályázatot adott be, mely pozitív elbírálásban részesült. Támogatásként 1.980.150Ft-ot kaptunk!

LEADER 2011 pályázat

Írta: Super User. Beküldve: Blog

Egyesületünk 2012-ban pályázatot nyújtott be az egyesület eszközparkjának fejlesztése céljából. A pályázat pozitív elbírálásban részesült. 481.990 Ft támogatást kaptunk!

Feltöltés alatt

Írta: Super User. Beküldve: frontpage

Oldalunk folyamatos feltöltés alatt áll! Szíves türelmüket és megértésüket kérjük!

Kupak gyűjtés!

Írta: Super User. Beküldve: Zöld Pont

Talán senkinek sem kell bemutatni a kupak gyűjtés fontosságát. Az mindenki számára nyilvánvaló, a különböző kupakok ( tejes, vizes, üdítős, pezsgős, öblítős, fogkrémes, samponos stb.) gyűjtésével olyan gyerekek gyógyulásához, rehabilitációjához járulhatunk hozzá kik családja anyagilag már nem tudja segítség nélkül tovább finanszírozni a kezeléseket.

Második pontként meg kell említenünk a gyűjtések ama jótékony környezeti hatását is amit sokan elfelejtünk. Ezeket a kupakokat hulladékgyűjtő udvarok  veszik át, akik újrahasznosítják. A környezetvédelem pedig nem csak a családosok, de mindenki számára fontos kell legyen. Sokan arra hivatkoznak hogy nála ugyan alig van kupak, mert egyedül él, mert  nem iszik palackos vizet csak annyit mondanék, hogy  minden kicsi számít, illetve mindenki használ étolajat, ecetet, öblít, tisztálkodik stb. Ezek mind, mind csomagolt, kupakos termékek.

A kis kupakokból idén már a harmadik 100l-es zsák telik annak ellenére, hogy a falu elenyésző hányada gyűjti. Belegondolni is öröm, hogy ha mindenki gyűjtené, akár az intézmények is, akár meg 3-4-szerezhetnénk ezt a számot!

Tehát aki kedvet kapott az alábbi helyen adhatja le: 2685 Nógrádsáp, Fő út 50. Solti Eszter. Gyűjtsd a kupakokat! Segíts egy beteg gyermeken! Segíts a környezeteden! Mindezt úgy ,hogy neked semmibe sem kerül!